"Podwójny Uśmiech"
Stowarzyszenie na rzecz bliźniąt.
Dzisiejsi jubilaci
Jula i Zuza córeczki Voni (Voni)
Nowa giełda

instrukcja obsługi forum

Strona główna blizniaki.net - Aktualności - Kącik porad
Stowarzyszenie - Nasi Podopieczni - Kontakt - Dostęp do forum
Naklejki na auto - Bliźnięta. Poradnik dla rodziców - Torby reklamowe
Powitajmy bliźnięta - Galeria e-Bliźniąt - Rejestr bliźniąt

Użytkownicy Użytkownicy   Szukaj Szukaj   Pomoc Pomoc   Zarejestruj się Zarejestruj się   Zaloguj się Zaloguj się   Strona główna Strona główna
Strona główna » Porady, poradki » Wszystko o wózkach » Graco Duo Glider
Pokaż: Dzisiejsze wiadomości  :: Pokaż ankiety :: Przeglądarka wiadomości
Wyślij do znajomego 
Powróć do standardowego płaskiego widoku Utwórz nowy wątek Odpowiedz
Graco Duo Glider [wiadomość #34432] Fri, 13 May 2005 02:52 Przejdź do poprzedniej wiadomości
mama.mm
Miejsce: Olsztyn
Senior Member

GosiaM napisał(a) dnia nie, 08 maj 2005 09:42

Teraz czekam na sprowadzenie z USA Graco Duoglidera o wymiarach 58 x 110 (spacerówka - opcja jeden za drugim), ale ja wsadzę w ten wózek już półroczne dzieci- nie wiem, czy da radę go zastosować do noworodków - musisz popytać na forum.

Byłam posiadaczką takiego wózka i wiem, że zdecydowanie nie nnadaje się on dla noworodków. Nawet dla bliźniąt nie zawsze jest on odpowiedni. Jest to wózek pomyślany raczej dla rodzeństwa. Przednie siedzisko nie rozkłada się do pozycji leżącej. Tylne tak, można dziecko wtedy wsadzić w nosidło i wozić z tyłu.
Ale pzryznam sdzczerze, ze dla moich prawie 10-miesięcznych Bąbli wózek ten był nadal nieodpowiedni. Wszystko zależy od tego jak szybko dzieci zaczynaja siadać. Moje w tym wieku siedziały jeszcze niepewnie. NA dobre zaczęłam z tego wózka korzystać jak chłopcy mieli ok. 14 miesięcy. Tylne siedzisko było na tyle głębokie, że musiałam podkładać Mikołajowi poduszkę pod plecy. Maciuś zawsze siedział z przodu, a że ważył wówczas 15 kg było mi naprawdę ciężko wjeżdżać na krawężniki.

Ania-Mama Maciusia i Mikołaja
http://www.gadu-gadu.pl/users/status.asp?id=9953309: 9953309

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20020527/n/Misie/dt/6/k/f314/age.png

[Indeks wiadomości]

Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Odczytaj wiadomość
Poprzedni wątek:Graco Duo Rider
Następny wątek:Bebe Confort Twin Club
Idź do forum:

-=] powrót na górę [=-

Aktualna data: Mon Sep 6 18:28:00 EDT 2010

Łączny czas generowania strony wyniósł 0.05766 sekund.
.:: Kontakt :: Strona główna ::.

Opieka nad stroną sprawuje firma Hyh - strony www.
Copyright ©2001-2006 FUD Forum Bulletin Board Software